Nabeschouwing Ipswich Town - Norwich City (0-1) || Championship 2017/2018

Zondag 22 oktober 2017 - 13:00 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Ipswich Town het zondag 22 oktober 2017 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Norwich City (0-1)

Het Championship duel tussen Ipswich Town en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door J. Maddison, waarmee Norwich City met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Norwich City dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Norwich City uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Ipswich Town - Norwich City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor J. Spence Ipswich Town
59' Doelpunt Norwich City Doelpunt J. Maddison met assist van M. Stiepermann Norwich City 0-1
65' Wissel Norwich City Wissel G. Hanley voor C. Zimmermann Norwich City
67' Wissel Ipswich Town Wissel F. Downes voor T. Adeyemi Ipswich Town
71' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor L. Chambers Ipswich Town
73' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor F. Downes Ipswich Town
76' Wissel Ipswich Town Wissel B. Celina voor J. Garner Ipswich Town
77' Wissel Ipswich Town Wissel F. Sears voor T. Nydam Ipswich Town
78' Wissel Norwich City Wissel J. Husband voor W. Hoolahan Norwich City
89' Wissel Norwich City Wissel M. Vrancic voor J. Maddison Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Norwich City
Opstellingen Ipswich Town - Norwich City

Voorbeschouwing Ipswich Town - Norwich City

Ipswich Town en Norwich City treffen elkaar in de 13e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Robinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ipswich Town en Norwich City in de Championship vond plaats op 26 februari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Norwich City favoriet. 7 keer wist de ploeg van Ipswich Town te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Ipswich Town. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ipswich Town 4
Winst Norwich City 7
Gelijkspel 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ipswich Town op een 10e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 9e plaats.