Nabeschouwing Ipswich Town - Queens Park Rangers (0-0) || Championship 2017/2018

Dinsdag 26 december 2017 - 16:00 uur



In de Championship 2017/2018 neemt Ipswich Town het dinsdag 26 december 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Queens Park Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Queens Park Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Queens Park Rangers (0-0)

De Championship 2017/2018 wedstrijd tussen Ipswich Town en Queens Park Rangers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor J. Scowen van Queens Park Rangers. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 86e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Ipswich Town en Queens Park Rangers gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies scheidsrechter Andy Davies voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Ipswich Town - Queens Park Rangers
Balbezit
53%
47%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
11
8
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
62
46
Gevaarlijke aanvallen
46
42
Passes
344
293
Overtredingen
8
17
Buitenspel
4
5
Corners
5
6
Wissels
2
2
LIVE Ipswich Town - Queens Park Rangers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Queens Park Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor J. Scowen Queens Park Rangers
24' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor J. Knudsen Ipswich Town
42' Wissel Ipswich Town Wissel G. Ward voor T. Bishop Ipswich Town
80' Wissel Queens Park Rangers Wissel M. Smith voor I. Sylla Queens Park Rangers
83' Wissel Queens Park Rangers Wissel B. Osayi-Samuel voor J. Cousins Queens Park Rangers
84' Wissel Ipswich Town Wissel B. Celina voor F. Sears Ipswich Town
86' Tweede gele kaart Queens Park Rangers Tweede gele kaart voor J. Scowen Queens Park Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Queens Park Rangers
Opstellingen Ipswich Town - Queens Park Rangers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ipswich Town - Queens Park Rangers

Ipswich Town en Queens Park Rangers treffen elkaar in de 24e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Davies en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ipswich Town en Queens Park Rangers in de Championship vond plaats op 9 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Queens Park Rangers. Op basis van de afgelopen 19 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Ipswich Town als Queens Park Rangers wisten 8 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ipswich Town 8
Winst Queens Park Rangers 8
Gelijkspel 3
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ipswich Town op een 10e positie staat, terwijl we Queens Park Rangers terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ipswich Town - Queens Park Rangers Opstelling Ipswich Town Opstelling Queens Park Rangers Live Ipswich Town - Queens Park Rangers Live Ipswich Town - Queens Park Rangers kijken Ipswich Town - Queens Park Rangers kijken Live Ipswich Town - Queens Park Rangers stream Ipswich Town - Queens Park Rangers Fox Sports Nabeschouwing Ipswich Town - Queens Park Rangers Uitslag Ipswich Town - Queens Park Rangers Statistieken Ipswich Town - Queens Park Rangers Championship 2017/2018 Ipswich Town - Queens Park Rangers wedden Ipswich Town - Queens Park Rangers gokken Ipswich Town - Queens Park Rangers Unibet