Nabeschouwing Ipswich Town - Sunderland (5-2) || Championship 2017/2018

Dinsdag 26 september 2017 - 20:45 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Ipswich Town het dinsdag 26 september 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Sunderland (5-2)

Het Championship duel tussen Ipswich Town en Sunderland is geëindigd in een 5-2 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door M. Waghorn, waarmee Ipswich Town met 1-0 de leiding nam. Sunderland kwam in de 10e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Jones, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 27e minuut zette J. Spence zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ipswich Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 55 minuten werd de voorsprong voor Ipswich Town vergroot nadat B. Celina de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 60e minuut nadat D. McGoldrick namens Ipswich Town de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 65e minuut was het A. McGeady van Sunderland wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Ipswich Town mocht G. Ward in de 89e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 5-2 eindstand in het voordeel van Ipswich Town.

LIVE Ipswich Town - Sunderland 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt M. Waghorn met assist van J. Garner Ipswich Town 1-0
10' Doelpunt Sunderland Doelpunt B. Jones met assist van A. McGeady Sunderland 1-1
27' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt J. Spence met assist van M. Waghorn Ipswich Town 2-1
44' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor J. Vaughan Sunderland
51' Wissel Sunderland Wissel J. OShea voor M. Wilson Sunderland
55' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt B. Celina met assist van M. Waghorn Ipswich Town 3-1
56' Wissel Sunderland Wissel L. Gooch voor B. Oviedo Sunderland
60' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt D. McGoldrick Ipswich Town 4-1
65' Doelpunt Sunderland Doelpunt A. McGeady met assist van L. Gooch Sunderland 4-2
66' Wissel Sunderland Wissel G. Honeyman voor C. McManaman Sunderland
67' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor A. McGeady Sunderland
75' Wissel Ipswich Town Wissel T. Nydam voor B. Celina Ipswich Town
75' Wissel Ipswich Town Wissel G. Ward voor M. Waghorn Ipswich Town
85' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor T. Nydam Ipswich Town
89' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt G. Ward met assist van D. McGoldrick Ipswich Town 5-2
90' Wissel Ipswich Town Wissel F. Sears voor D. McGoldrick Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Sunderland
Opstellingen Ipswich Town - Sunderland

Voorbeschouwing Ipswich Town - Sunderland

Ipswich Town en Sunderland treffen elkaar in de 10e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Ipswich Town en Sunderland in de Championship vond plaats op 12 januari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sunderland. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Ipswich Town als Sunderland wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Ipswich Town 1
Winst Sunderland 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ipswich Town op een 7e positie staat, terwijl we Sunderland terugvinden op de 22e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.