Nabeschouwing Ipswich Town - Swansea City (3-2) || Championship 2023/2024

Zaterdag 11 november 2023 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Ipswich Town het zaterdag 11 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Swansea City (3-2)

Het Championship duel tussen Ipswich Town en Swansea City is onder leiding van scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill geëindigd in een 3-2 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Jay Fulton, waarmee Swansea City met 0-1 de leiding nam. Ipswich Town kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Jack Taylor, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 22e minuut zette Conor Chaplin zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ipswich Town de leiding in de wedstrijd nam.

George Hirst zette Ipswich Town even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill toegekende penalty wist te benutten. In de 69e minuut moest Swansea City verder met een man minder, nadat Liam Cullen een tweede gele kaart kreeg. Swansea City verkleinde in de 95e minuut de achterstand doordat Jamal Lowe de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sunny Sukhvir Gill bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Ipswich Town.

LIVE Ipswich Town - Swansea City 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Swansea City Doelpunt Jay Fulton met assist van Jamal Lowe Swansea City 0-1
17' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Jack Taylor met assist van Conor Chaplin Ipswich Town 1-1
22' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Conor Chaplin met assist van George Hirst Ipswich Town 2-1
26' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Conor Chaplin Ipswich Town
26' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor Liam Cullen Swansea City
27' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor Mike Duff Swansea City
53' Penalty Ipswich Town Penalty George Hirst Ipswich Town 3-1
63' Wissel Ipswich Town Wissel Marcus Harness voor Nathan Broadhead Ipswich Town
64' Wissel Ipswich Town Wissel Wes Burns voor Omari Giraud-Hutchinson Ipswich Town
69' Tweede gele kaart Swansea City Tweede gele kaart voor Liam Cullen Swansea City
71' Wissel Swansea City Wissel Oliver Cooper voor Jamie Paterson Swansea City
71' Wissel Swansea City Wissel Liam Walsh voor Jerry Yates Swansea City
78' Wissel Ipswich Town Wissel Massimo Luongo voor Jack Taylor Ipswich Town
78' Wissel Ipswich Town Wissel Dane Scarlett voor Conor Chaplin Ipswich Town
81' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Dane Scarlett Ipswich Town
86' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor Liam Walsh Swansea City
89' Wissel Ipswich Town Wissel Freddie Ladapo voor George Hirst Ipswich Town
89' Wissel Swansea City Wissel Kyle Naughton voor Harrison Ashby Swansea City
95' Doelpunt Swansea City Doelpunt Jamal Lowe met assist van Josh Tymon Swansea City 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Swansea City
Opstellingen Ipswich Town - Swansea City
De opstellingen van Ipswich Town en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Swansea City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.