Nabeschouwing Leeds United - Ipswich Town (4-0) || Championship 2023/2024

Zaterdag 23 december 2023 - 13:30 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Leeds United het zaterdag 23 december 2023 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Elland Road in Leeds.

Via de Leeds United - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leeds United - Ipswich Town (4-0)

Het Championship duel tussen Leeds United en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Stephen Martin geëindigd in een 4-0 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Pascal Struijk, waarmee Leeds United met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Leif Davis zorgde ervoor dat Leeds United op 2-0 kwam te staan in de 25e minuut. Door een benutte penalty kwam Leeds United vervolgens op 3-0. Het was Crysencio Summerville die vanaf 11 meter wist te scoren in de 45e minuut.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Leeds United in de 52e minuut, nadat Joël Piroe de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Leeds United.

LIVE Leeds United - Ipswich Town 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leeds United - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Leeds United Doelpunt Pascal Struijk Leeds United 1-0
25' Eigen doelpunt Leeds United Eigen doelpunt Leif Davis Leeds United 2-0
29' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Harry Clarke Ipswich Town
34' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Daniel James Leeds United
45' Penalty Leeds United Penalty Crysencio Summerville Leeds United 3-0
52' Doelpunt Leeds United Doelpunt Joël Piroe Leeds United 4-0
60' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Axel Tuanzebe Ipswich Town
61' Wissel Leeds United Wissel Wilfried Gnonto voor Daniel James Leeds United
65' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Nathan Broadhead Ipswich Town
67' Wissel Ipswich Town Wissel Dominic Ball voor Sam Morsy Ipswich Town
67' Wissel Ipswich Town Wissel Marcus Harness voor Nathan Broadhead Ipswich Town
67' Wissel Ipswich Town Wissel Kayden Jackson voor George Hirst Ipswich Town
68' Wissel Ipswich Town Wissel Omari Giraud-Hutchinson voor Wes Burns Ipswich Town
73' Wissel Leeds United Wissel Junior Firpo voor Djed Spence Leeds United
73' Wissel Leeds United Wissel Ilia Gruev voor Glen Kamara Leeds United
82' Wissel Leeds United Wissel Mateo Joseph voor Georginio Rutter Leeds United
82' Wissel Leeds United Wissel Patrick Bamford voor Joël Piroe Leeds United
84' Wissel Ipswich Town Wissel Brandon Williams voor Leif Davis Ipswich Town
91' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Dominic Ball Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Leeds United - Ipswich Town
Opstellingen Leeds United - Ipswich Town
De opstellingen van Leeds United en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leeds United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.