Nabeschouwing Leicester City - Cardiff City (2-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Championship 2023/2024 neemt Leicester City het zaterdag 19 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cardiff City. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Cardiff City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Cardiff City (2-1)

Het Championship duel tussen Leicester City en Cardiff City is onder leiding van scheidsrechter Graham Scott geëindigd in een 2-1 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Leicester City - Cardiff City
Goals
2
1
LIVE Leicester City - Cardiff City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Cardiff City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Cardiff City
Opstellingen Leicester City - Cardiff City

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Leicester City - Cardiff City

Leicester City en Cardiff City treffen elkaar in de 3e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Graham Scott en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leicester City en Cardiff City in de Championship vond plaats op 12 maart 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Cardiff City favoriet. 7 keer wist de ploeg van Leicester City te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Leicester City. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Leicester City 5
Winst Cardiff City 7
Gelijkspel 4
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leicester City op een 3e positie staat, terwijl we Cardiff City terugvinden op de 18e plaats.

Tags
Leicester City - Cardiff City Opstelling Leicester City Opstelling Cardiff City Live Leicester City - Cardiff City Live Leicester City - Cardiff City kijken Leicester City - Cardiff City kijken Live Leicester City - Cardiff City stream Leicester City - Cardiff City Fox Sports Nabeschouwing Leicester City - Cardiff City Uitslag Leicester City - Cardiff City Statistieken Leicester City - Cardiff City Championship 2023/2024 Leicester City - Cardiff City wedden Leicester City - Cardiff City gokken Leicester City - Cardiff City Unibet