Nabeschouwing Leicester City - Huddersfield Town (4-1) || Championship 2023/2024

Maandag 1 januari 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Leicester City het maandag 1 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Huddersfield Town (4-1)

Het Championship duel tussen Leicester City en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Samuel Allison geëindigd in een 4-1 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door Thomas Cannon, waarmee Leicester City met 1-0 de leiding nam. Leicester City vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ricardo Pereira op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Leicester City, waarmee Thomas Cannon zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 63 minuten deed Michał Helik iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Huddersfield Town werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 77e minuut wist Stephy Mavididi namens Leicester City de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Samuel Allison en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Leicester City.

LIVE Leicester City - Huddersfield Town 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Wissel Huddersfield Town Wissel Loick Ayina voor Jaheim Headley Huddersfield Town
40' Doelpunt Leicester City Doelpunt Thomas Cannon met assist van Ricardo Pereira Leicester City 1-0
47' Doelpunt Leicester City Doelpunt Ricardo Pereira met assist van James Justin Leicester City 2-0
61' Doelpunt Leicester City Doelpunt Thomas Cannon Leicester City 3-0
63' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt Michał Helik Huddersfield Town 3-1
76' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Loick Ayina Huddersfield Town
77' Doelpunt Leicester City Doelpunt Stephy Mavididi Leicester City 4-1
79' Wissel Huddersfield Town Wissel Brahima Diarra voor Ben Wiles Huddersfield Town
80' Wissel Leicester City Wissel Marc Albrighton voor Abdul Fatawu Issahaku Leicester City
80' Wissel Leicester City Wissel Callum Doyle voor James Justin Leicester City
89' Wissel Leicester City Wissel Wanya Marcal-Madivadua voor Stephy Mavididi Leicester City
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Huddersfield Town
Opstellingen Leicester City - Huddersfield Town
De opstellingen van Leicester City en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.