Nabeschouwing Leicester City - Watford (2-0) || Championship 2023/2024

Zaterdag 25 november 2023 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Leicester City het zaterdag 25 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Watford (2-0)

Het Championship duel tussen Leicester City en Watford is onder leiding van scheidsrechter Samuel Allison geëindigd in een 2-0 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door Jamie Vardy, waarmee Leicester City met 1-0 de leiding nam. In de 93e minuut kreeg Horacio Barrenechea van Watford voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Watford de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Vlak voor tijd werd de stand 2-0 doordat Jamie Vardy van Leicester City een penalty wist te benutten in de 95e minuut.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Leicester City.

LIVE Leicester City - Watford 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Watford Gele kaart voor Imrân Louza Watford
31' Gele kaart Watford Gele kaart voor Valérien Ismaël Watford
54' Gele kaart Watford Gele kaart voor Ryan Porteous Watford
55' Wissel Leicester City Wissel Jamie Vardy voor Kelechi Iheanacho Leicester City
56' Wissel Watford Wissel Ismaël Koné voor Jake Livermore Watford
56' Wissel Watford Wissel Giorgi Chakvetadze voor Imrân Louza Watford
56' Wissel Leicester City Wissel Abdul Fatawu Issahaku voor Kasey McAteer Leicester City
62' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Wilfred Ndidi Leicester City
64' Wissel Leicester City Wissel Cesare Casadei voor Wilfred Ndidi Leicester City
67' Wissel Watford Wissel Vakoun Issouf Bayo voor Mileta Rajovic Watford
68' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Jamie Vardy Leicester City
72' Gele kaart Watford Gele kaart voor Giorgi Chakvetadze Watford
75' Gele kaart Watford Gele kaart voor Edo Kayembe Watford
76' Doelpunt Leicester City Doelpunt Jamie Vardy Leicester City 1-0
83' Gele kaart Watford Gele kaart voor Horacio Barrenechea Watford
84' Wissel Leicester City Wissel Yunus Akgün voor Kiernan Dewsbury-Hall Leicester City
84' Wissel Watford Wissel Yaser Asprilla voor Thomas Ince Watford
84' Wissel Watford Wissel Matheus Martins voor Jamal Lewis Watford
90' Gele kaart Watford Gele kaart voor Yaser Asprilla Watford
93' Tweede gele kaart Watford Tweede gele kaart voor Horacio Barrenechea Watford
95' Penalty Leicester City Penalty Jamie Vardy Leicester City 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Watford
Opstellingen Leicester City - Watford
De opstellingen van Leicester City en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Watford zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.