Nabeschouwing Middlesbrough - Leicester City (1-0) || Championship 2023/2024

Zaterdag 11 november 2023 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Middlesbrough het zaterdag 11 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Leicester City (1-0)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 1-0 overwinning voor Middlesbrough. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door Sam Greenwood, waarmee Middlesbrough met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Middlesbrough dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Langford, waardoor Middlesbrough de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Middlesbrough - Leicester City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Jannik Vestergaard Leicester City
42' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Matt Crooks Middlesbrough
43' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Harry Winks Leicester City
58' Wissel Leicester City Wissel Abdul Fatawu Issahaku voor Kasey McAteer Leicester City
68' Wissel Middlesbrough Wissel Morgan Rogers voor Matt Crooks Middlesbrough
73' Wissel Middlesbrough Wissel Emmanuel Latte Lath voor Josh Coburn Middlesbrough
82' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Hamza Choudhury Leicester City
83' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt Sam Greenwood Middlesbrough 1-0
85' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Jonathan Howson Middlesbrough
85' Wissel Leicester City Wissel Jamie Vardy voor Hamza Choudhury Leicester City
88' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Isaiah Jones Middlesbrough
93' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Morgan Rogers Middlesbrough
91' Wissel Middlesbrough Wissel Anfernee Dijksteel voor Isaiah Jones Middlesbrough
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Leicester City
Opstellingen Middlesbrough - Leicester City
De opstellingen van Middlesbrough en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.