Nabeschouwing Middlesbrough - Sheffield United (1-0) || Championship 2017/2018

Zaterdag 12 augustus 2017 - 18:30 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Middlesbrough het zaterdag 12 augustus 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Sheffield United (1-0)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Peter Bankes geëindigd in een 1-0 overwinning voor Middlesbrough. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door R. Gestede, waarmee Middlesbrough met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Sheffield United het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 1-0 eindigde in een overwinning voor Middlesbrough.

LIVE Middlesbrough - Sheffield United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt R. Gestede Middlesbrough 1-0
57' Wissel Sheffield United Wissel M. Duffy voor J. OConnell Sheffield United
63' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor E. Stevens Sheffield United
68' Wissel Middlesbrough Wissel L. Baker voor R. Gestede Middlesbrough
68' Wissel Sheffield United Wissel C. Evans voor B. Sharp Sheffield United
72' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor G. Friend Middlesbrough
79' Wissel Sheffield United Wissel D. Brooks voor K. Freeman Sheffield United
79' Wissel Middlesbrough Wissel A. Fletcher voor B. Assombalonga Middlesbrough
84' Wissel Middlesbrough Wissel G. Leadbitter voor A. Forshaw Middlesbrough
92' Doelpunt Sheffield United Doelpunt Sheffield United 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Sheffield United
Opstellingen Middlesbrough - Sheffield United

Voorbeschouwing Middlesbrough - Sheffield United

Middlesbrough en Sheffield United treffen elkaar in de 2e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Bankes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Middlesbrough en Sheffield United in de Championship vond plaats op 9 april 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Middlesbrough. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Middlesbrough favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Sheffield United slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Middlesbrough 2
Winst Sheffield United 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Middlesbrough op een 18e positie staat, terwijl we Sheffield United terugvinden op de 7e plaats.