Nabeschouwing Millwall - Barnsley (1-3) || Championship 2017/2018

Zaterdag 30 september 2017 - 16:00 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Millwall het zaterdag 30 september 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Barnsley (1-3)

Het Championship duel tussen Millwall en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 1-3 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door T. Bradshaw, waarmee Barnsley met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van L. Gregory in de 46e minuut zorgde er even later voor dat Millwall weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 61e minuut zette T. Bradshaw zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Barnsley de leiding in de wedstrijd nam.

M. Thiam zette Barnsley even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Oliver Langford toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Barnsley.

LIVE Millwall - Barnsley 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Barnsley Doelpunt T. Bradshaw met assist van H. Barnes Barnsley 0-1
46' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor M. Pearson Barnsley
46' Penalty Millwall Penalty L. Gregory Millwall 1-1
48' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor C. McGeehan Barnsley
61' Doelpunt Barnsley Doelpunt T. Bradshaw met assist van H. Barnes Barnsley 1-2
63' Wissel Millwall Wissel S. Ferguson voor A. OBrien Millwall
65' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Wallace Millwall
71' Wissel Barnsley Wissel R. Hedges voor H. Barnes Barnsley
71' Wissel Barnsley Wissel M. Thiam voor T. Bradshaw Barnsley
80' Wissel Barnsley Wissel J. Bird voor C. McGeehan Barnsley
81' Wissel Millwall Wissel F. Onyedinma voor J. Meredith Millwall
82' Penalty Barnsley Penalty M. Thiam Barnsley 1-3
83' Gele kaart Millwall Gele kaart voor S. Ferguson Millwall
85' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor J. McCarthy Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Barnsley
Opstellingen Millwall - Barnsley

Voorbeschouwing Millwall - Barnsley

Millwall en Barnsley treffen elkaar in de 11e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Langford en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Millwall en Barnsley in de Championship vond plaats op 22 februari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Barnsley favoriet. 4 keer wist de ploeg van Millwall te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Millwall. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Millwall 3
Winst Barnsley 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Millwall op een 12e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 21e plaats.