Nabeschouwing Millwall - Bristol City (0-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Championship 2023/2024 neemt Millwall het zaterdag 12 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Bristol City (0-1)

Het Championship duel tussen Millwall en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Millwall - Bristol City
LIVE Millwall - Bristol City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Bristol City
Opstellingen Millwall - Bristol City

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Millwall - Bristol City

Millwall en Bristol City treffen elkaar in de 2e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Keith Stroud en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Millwall en Bristol City in de Championship vond plaats op 29 december 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Millwall favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Bristol City slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Millwall 8
Winst Bristol City 4
Gelijkspel 6
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Millwall op een 10e positie staat, terwijl we Bristol City terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Millwall - Bristol City Opstelling Millwall Opstelling Bristol City Live Millwall - Bristol City Live Millwall - Bristol City kijken Millwall - Bristol City kijken Live Millwall - Bristol City stream Millwall - Bristol City Fox Sports Nabeschouwing Millwall - Bristol City Uitslag Millwall - Bristol City Statistieken Millwall - Bristol City Championship 2023/2024 Millwall - Bristol City wedden Millwall - Bristol City gokken Millwall - Bristol City Unibet