Nabeschouwing Millwall - Cardiff City (1-1) || Championship 2017/2018

Vrijdag 9 februari 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Millwall het vrijdag 9 februari 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cardiff City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Cardiff City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Cardiff City (1-1)

De Championship 2017/2018 wedstrijd tussen Millwall en Cardiff City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Cardiff City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van J. Hoilett. Millwall kwam na 40 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van L. Gregory, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Millwall - Cardiff City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Cardiff City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Millwall Gele kaart voor M. Romeo Millwall
4' Doelpunt Cardiff City Doelpunt J. Hoilett Cardiff City 0-1
40' Doelpunt Millwall Doelpunt L. Gregory met assist van J. Wallace Millwall 1-1
71' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Cooper Millwall
77' Wissel Cardiff City Wissel G. Halford voor M. Grujic Cardiff City
78' Wissel Cardiff City Wissel L. Damour voor N. Mendez-Laing Cardiff City
79' Wissel Millwall Wissel F. Onyedinma voor B. Marshall Millwall
82' Wissel Cardiff City Wissel K. Zohore voor G. Madine Cardiff City
90' Wissel Millwall Wissel T. Cahill voor L. Gregory Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Cardiff City
Opstellingen Millwall - Cardiff City

Voorbeschouwing Millwall - Cardiff City

Millwall en Cardiff City treffen elkaar in de 31e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Keith Stroud en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Millwall en Cardiff City in de Championship vond plaats op 28 oktober 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Cardiff City favoriet. 3 keer wist de ploeg van Millwall te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Millwall. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Millwall 1
Winst Cardiff City 3
Gelijkspel 7
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Millwall op een 14e positie staat, terwijl we Cardiff City terugvinden op de 4e plaats.