Nabeschouwing Millwall - Watford (1-0) || Championship 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Millwall het zaterdag 2 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Watford (1-0)

Het Championship duel tussen Millwall en Watford is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 1-0 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Millwall kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Zian Flemming. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Millwall.

LIVE Millwall - Watford 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Watford Gele kaart voor Edo Kayembe Watford
3' Doelpunt Millwall Doelpunt Zian Flemming Millwall 1-0
45' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Danny McNamara Millwall
46' Wissel Watford Wissel Tom Dele-Bashiru voor Edo Kayembe Watford
62' Wissel Millwall Wissel Brooke Norton-Cuffy voor Duncan Watmore Millwall
66' Wissel Watford Wissel Ryan Andrews voor Jeremy Ngakia Watford
67' Wissel Watford Wissel Ismaël Koné voor Ken Sema Watford
72' Wissel Millwall Wissel Ryan Longman voor Michael Obafemi Millwall
75' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Ryan Leonard Millwall
79' Wissel Watford Wissel Mileta Rajovic voor Vakoun Issouf Bayo Watford
86' Wissel Watford Wissel Matheus Martins voor Jake Livermore Watford
91' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Zian Flemming Millwall
92' Wissel Millwall Wissel Joe Bryan voor Danny McNamara Millwall
92' Wissel Millwall Wissel Casper De Norre voor Billy Mitchell Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Watford
Opstellingen Millwall - Watford
De opstellingen van Millwall en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Watford zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.