Nabeschouwing Millwall - Wolverhampton Wanderers (2-2) || Championship 2017/2018

Dinsdag 26 december 2017 - 14:00 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Millwall het dinsdag 26 december 2017 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Wolverhampton Wanderers (2-2)

De Championship 2017/2018 wedstrijd tussen Millwall en Wolverhampton Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door L. Gregory, waarmee Millwall met 1-0 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Jota, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette R. Saiss zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Wolverhampton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Cooper de 2-2 maakte voor Millwall.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Millwall - Wolverhampton Wanderers 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor I. Cavaleiro Wolverhampton Wanderers
13' Doelpunt Millwall Doelpunt L. Gregory met assist van J. Wallace Millwall 1-0
20' Gele kaart Millwall Gele kaart voor S. Williams Millwall
33' Gele kaart Millwall Gele kaart voor C. McLaughlin Millwall
48' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt D. Jota met assist van H. Costa Wolverhampton Wanderers 1-1
46' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel L. Bonatini voor I. Cavaleiro Wolverhampton Wanderers
52' Wissel Millwall Wissel M. Romeo voor C. McLaughlin Millwall
55' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Saiss Wolverhampton Wanderers
56' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Saiss met assist van H. Costa Wolverhampton Wanderers 1-2
60' Wissel Millwall Wissel S. Morison voor T. Elliott Millwall
68' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Roderick voor W. Boly Wolverhampton Wanderers
69' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor C. Coady Wolverhampton Wanderers
72' Doelpunt Millwall Doelpunt J. Cooper met assist van S. Hutchinson Millwall 2-2
81' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel A. NDiaye voor H. Costa Wolverhampton Wanderers
82' Wissel Millwall Wissel R. Tunnicliffe voor A. OBrien Millwall
92' Gele kaart Millwall Gele kaart voor S. Hutchinson Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Millwall - Wolverhampton Wanderers

Voorbeschouwing Millwall - Wolverhampton Wanderers

Millwall en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 24e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Robinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Millwall en Wolverhampton Wanderers in de Championship vond plaats op 9 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Wolverhampton Wanderers favoriet. 3 keer wist de ploeg van Millwall te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Millwall. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Millwall 2
Winst Wolverhampton Wanderers 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Millwall op een 17e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 1e plaats.