Nabeschouwing Norwich City - Cardiff City (4-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Norwich City het zaterdag 17 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cardiff City. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Cardiff City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Cardiff City (4-1)

Het Championship duel tussen Norwich City en Cardiff City is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 4-1 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Jamilu Collins, waarmee Cardiff City met 0-1 de leiding nam. Norwich City kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Josh Sargent, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette Gabriel Sara zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Norwich City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 54 minuten werd de voorsprong voor Norwich City vergroot nadat Josh Sargent de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 77e minuut wist Christian Fassnacht namens Norwich City de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Darren Bond en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Norwich City.

LIVE Norwich City - Cardiff City 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Cardiff City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Cardiff City Doelpunt Jamilu Collins Cardiff City 0-1
39' Doelpunt Norwich City Doelpunt Josh Sargent Norwich City 1-1
44' Doelpunt Norwich City Doelpunt Gabriel Sara Norwich City 2-1
46' Wissel Cardiff City Wissel Josh Bowler voor Josh Wilson-Esbrand Cardiff City
47' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor Rubin Colwill Cardiff City
54' Doelpunt Norwich City Doelpunt Josh Sargent Norwich City 3-1
59' Wissel Cardiff City Wissel Kion Etete voor Famara Diédhiou Cardiff City
59' Wissel Cardiff City Wissel Ryan Wintle voor Joe Ralls Cardiff City
60' Wissel Norwich City Wissel Dimitrios Giannoulis voor Sam McCallum Norwich City
61' Wissel Norwich City Wissel Christian Fassnacht voor Onel Hernández Norwich City
69' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor Nathaniel Phillips Cardiff City
70' Wissel Norwich City Wissel Sydney van Hooijdonk voor Josh Sargent Norwich City
70' Wissel Norwich City Wissel Jacob Lungi Sørensen voor Ashley Barnes Norwich City
77' Doelpunt Norwich City Doelpunt Christian Fassnacht met assist van Sydney van Hooijdonk Norwich City 4-1
78' Wissel Cardiff City Wissel David Turnbull voor Rubin Colwill Cardiff City
79' Wissel Cardiff City Wissel Ollie Tanner voor Karlan Grant Cardiff City
81' Wissel Norwich City Wissel Kellen Fisher voor Jack Stacey Norwich City
93' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor Dimitrios Goutas Cardiff City
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Cardiff City
Opstellingen Norwich City - Cardiff City
De opstellingen van Norwich City en Cardiff City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cardiff City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.