Nabeschouwing Norwich City - Ipswich Town (1-0) || Championship 2023/2024

Zaterdag 6 april 2024 - 13:30 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Norwich City het zaterdag 6 april 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Ipswich Town (1-0)

Het Championship duel tussen Norwich City en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 1-0 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door M. Núñez, waarmee Norwich City met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Norwich City.

LIVE Norwich City - Ipswich Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Axel Tuanzebe Ipswich Town
39' Doelpunt Norwich City Doelpunt M. Núñez Norwich City 1-0
62' Wissel Ipswich Town Wissel Harry Clarke voor Axel Tuanzebe Ipswich Town
62' Wissel Ipswich Town Wissel Jeremy Sarmiento voor Nathan Broadhead Ipswich Town
74' Wissel Ipswich Town Wissel Marcus Harness voor Conor Chaplin Ipswich Town
75' Wissel Ipswich Town Wissel L. Gibbs voor Kieffer Moore Ipswich Town
75' Wissel Norwich City Wissel Ali Al-Hamadi voor Ashley Barnes Norwich City
75' Wissel Ipswich Town Wissel Jack Taylor voor Massimo Luongo Ipswich Town
92' Wissel Norwich City Wissel D. Batth voor Borja Sainz Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Ipswich Town
Opstellingen Norwich City - Ipswich Town
De opstellingen van Norwich City en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Norwich City - Ipswich Town

Norwich City en Ipswich Town treffen elkaar in de 41e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matt Donohue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Norwich City en Ipswich Town in de Championship vond plaats op 16 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Norwich City favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Ipswich Town slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Norwich City 9
Winst Ipswich Town 4
Gelijkspel 8
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Norwich City op een 6e positie staat, terwijl we Ipswich Town terugvinden op de 1e plaats.