Nabeschouwing Norwich City - Plymouth Argyle (2-1) || Championship 2023/2024

Vrijdag 29 maart 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Norwich City het vrijdag 29 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Plymouth Argyle (2-1)

Het Championship duel tussen Norwich City en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 2-1 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Morgan Whittaker, waarmee Plymouth Argyle met 0-1 de leiding nam. Norwich City kwam in de 67e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Josh Sargent, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van Ashley Phillips kwam Norwich City in de 74e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter James Linington, waardoor Norwich City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Norwich City - Plymouth Argyle 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Morgan Whittaker met assist van Matthew Sorinola Plymouth Argyle 0-1
18' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Adam Randell Plymouth Argyle
19' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Ian Foster Plymouth Argyle
30' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Matthew Sorinola Plymouth Argyle
35' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Mickel Miller Plymouth Argyle
57' Wissel Norwich City Wissel Christian Fassnacht voor M. Núñez Norwich City
64' Wissel Plymouth Argyle Wissel Joe Edwards  voor Matthew Sorinola Plymouth Argyle
67' Doelpunt Norwich City Doelpunt Josh Sargent met assist van Christian Fassnacht Norwich City 1-1
70' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Jordan Houghton Plymouth Argyle
70' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor A. Devine Plymouth Argyle
71' Wissel Plymouth Argyle Wissel Adam Forshaw voor Adam Randell Plymouth Argyle
71' Wissel Plymouth Argyle Wissel L. Sousa voor Mickel Miller Plymouth Argyle
74' Eigen doelpunt Norwich City Eigen doelpunt Ashley Phillips Norwich City 2-1
80' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Adam Forshaw Plymouth Argyle
80' Wissel Plymouth Argyle Wissel Julio Pleguezuelo voor Ashley Phillips Plymouth Argyle
81' Wissel Plymouth Argyle Wissel Ben Waine voor A. Devine Plymouth Argyle
82' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Julio Pleguezuelo Plymouth Argyle
87' Wissel Norwich City Wissel Shane Duffy  voor Borja Sainz Norwich City
92' Wissel Norwich City Wissel L. Gibbs voor Sam McCallum Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Plymouth Argyle
Opstellingen Norwich City - Plymouth Argyle
De opstellingen van Norwich City en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.