Nabeschouwing Norwich City - Preston North End (0-0) || Championship 2023/2024

Zaterdag 9 december 2023 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Norwich City het zaterdag 9 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Preston North End (0-0)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Norwich City en Preston North End geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Norwich City dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Norwich City, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Oliver Langford niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Norwich City - Preston North End 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Wissel Norwich City Wissel Liam Gibbs voor Ashley Barnes Norwich City
56' Wissel Norwich City Wissel Jonathan Rowe voor Christian Fassnacht Norwich City
63' Wissel Preston North End Wissel Duane Holmes voor Liam Millar Preston North End
72' Wissel Norwich City Wissel Kellen Fisher voor Jack Stacey Norwich City
72' Wissel Norwich City Wissel Borja Sainz voor Onel Hernández Norwich City
76' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Ched Evans  Preston North End
79' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Jordan Storey Preston North End
81' Wissel Norwich City Wissel Przemysław Płacheta voor Dimitrios Giannoulis Norwich City
88' Wissel Preston North End Wissel Robbie Brady voor Andrew Hughes Preston North End
88' Wissel Preston North End Wissel Ryan Ledson voor Ali McCann Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Preston North End
Opstellingen Norwich City - Preston North End
De opstellingen van Norwich City en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Preston North End zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Norwich City - Preston North End

Norwich City en Preston North End treffen elkaar in de 20e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Langford en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Norwich City en Preston North End in de Championship vond plaats op 14 januari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Norwich City. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Preston North End favoriet. 7 keer wist de ploeg van Norwich City te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Norwich City. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Norwich City 6
Winst Preston North End 7
Gelijkspel 7
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Norwich City op een 13e positie staat, terwijl we Preston North End terugvinden op de 9e plaats.