Nabeschouwing Nottingham Forest - Aston Villa (0-1) || Championship 2017/2018

Zaterdag 13 januari 2018 - 18:30 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Nottingham Forest het zaterdag 13 januari 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Aston Villa (0-1)

Het Championship duel tussen Nottingham Forest en Aston Villa is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 0-1 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door S. Hogan, waarmee Aston Villa met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Aston Villa.

LIVE Nottingham Forest - Aston Villa 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Aston Villa Doelpunt S. Hogan met assist van R. Snodgrass Aston Villa 0-1
46' Wissel Aston Villa Wissel B. Bjarnason voor G. Whelan Aston Villa
61' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor E. Lichaj Nottingham Forest
63' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor M. Cash Nottingham Forest
64' Wissel Nottingham Forest Wissel B. McKay voor Z. Clough Nottingham Forest
71' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor A. Elmohamady Aston Villa
81' Wissel Nottingham Forest Wissel J. Ward voor D. Vaughan Nottingham Forest
81' Wissel Nottingham Forest Wissel L. Bridcutt voor M. Cash Nottingham Forest
83' Wissel Aston Villa Wissel K. Davis voor S. Hogan Aston Villa
89' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor J. Terry Aston Villa
91' Wissel Aston Villa Wissel N. Taylor voor A. Adomah Aston Villa
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Aston Villa
Opstellingen Nottingham Forest - Aston Villa

Voorbeschouwing Nottingham Forest - Aston Villa

Nottingham Forest en Aston Villa treffen elkaar in de 27e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Linington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nottingham Forest en Aston Villa in de Championship vond plaats op 23 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Aston Villa. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Nottingham Forest als Aston Villa wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Nottingham Forest 1
Winst Aston Villa 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nottingham Forest op een 15e positie staat, terwijl we Aston Villa terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.