Nabeschouwing Nottingham Forest - Middlesbrough (3-0) || Championship 2018/2019

Maandag 22 april 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Nottingham Forest het maandag 22 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Middlesbrough (3-0)

Het Championship duel tussen Nottingham Forest en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Peter Bankes geëindigd in een 3-0 overwinning voor Nottingham Forest. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 39 minuten. J. Lolley maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Nottingham Forest vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Nottingham Forest vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Milosevic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was J. Lolley van Nottingham Forest die de 3-0 wist te maken in de 85e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Peter Bankes, waardoor Nottingham Forest dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Nottingham Forest - Middlesbrough 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor R. Shotton Middlesbrough
39' Penalty Nottingham Forest Penalty J. Lolley Nottingham Forest 1-0
46' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor M. Cash Nottingham Forest
46' Wissel Middlesbrough Wissel M. Tavernier voor M. Bešić Middlesbrough
46' Wissel Middlesbrough Wissel J. Hugill voor A. Fletcher Middlesbrough
62' Wissel Nottingham Forest Wissel L. Grabban voor K. Ansarifard Nottingham Forest
64' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt A. Milosevic met assist van M. Cash Nottingham Forest 2-0
65' Wissel Middlesbrough Wissel S. Downing voor G. Saville Middlesbrough
84' Wissel Nottingham Forest Wissel C. Yacob voor Pelé Nottingham Forest
85' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt J. Lolley met assist van João Carvalho Nottingham Forest 3-0
88' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Guédioura voor João Carvalho Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Middlesbrough
Opstellingen Nottingham Forest - Middlesbrough
De opstellingen van Nottingham Forest en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Nottingham Forest - Middlesbrough

Nottingham Forest en Middlesbrough treffen elkaar in de 44e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Bankes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nottingham Forest en Middlesbrough in de Championship vond plaats op 6 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nottingham Forest. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Nottingham Forest favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Middlesbrough slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Nottingham Forest 7
Winst Middlesbrough 5
Gelijkspel 5
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nottingham Forest op een 13e positie staat, terwijl we Middlesbrough terugvinden op de 6e plaats.