Nabeschouwing Nottingham Forest - Millwall (1-0) || Championship 2017/2018

Vrijdag 4 augustus 2017 - 20:45 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Nottingham Forest het vrijdag 4 augustus 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Millwall (1-0)

Het Championship duel tussen Nottingham Forest en Millwall is onder leiding van scheidsrechter Peter Bankes geëindigd in een 1-0 overwinning voor Nottingham Forest. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door B. McKay, waarmee Nottingham Forest met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Millwall dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Nottingham Forest.

LIVE Nottingham Forest - Millwall 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt B. McKay met assist van D. Vaughan Nottingham Forest 1-0
59' Wissel Nottingham Forest Wissel C. Cohen voor B. Osborn Nottingham Forest
59' Wissel Nottingham Forest Wissel K. Dowell voor B. Brereton Nottingham Forest
67' Wissel Millwall Wissel F. Onyedinma voor A. OBrien Millwall
77' Wissel Nottingham Forest Wissel M. Mills voor D. Murphy Nottingham Forest
78' Wissel Millwall Wissel S. Ferguson voor L. Gregory Millwall
83' Wissel Millwall Wissel T. Elliott voor S. Williams Millwall
89' Gele kaart Millwall Gele kaart voor G. Saville Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Millwall
Opstellingen Nottingham Forest - Millwall

Voorbeschouwing Nottingham Forest - Millwall

Nottingham Forest en Millwall treffen elkaar in de 1e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Bankes en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Championship seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Nottingham Forest en Millwall in de Championship vond plaats op 31 januari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Millwall. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Millwall favoriet. 4 keer wist de ploeg van Nottingham Forest te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Nottingham Forest. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.