Nabeschouwing Nottingham Forest - Wolverhampton Wanderers (1-2) || Championship 2017/2018

Zaterdag 16 september 2017 - 16:00 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Nottingham Forest het zaterdag 16 september 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Wolverhampton Wanderers (1-2)

Het Championship duel tussen Nottingham Forest en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 1-2 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door D. Jota, waarmee Wolverhampton Wanderers met 0-1 de leiding nam. Nottingham Forest kwam in de 75e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Carayol, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette D. Jota zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Wolverhampton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Geoff Eltringham, waardoor Wolverhampton Wanderers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Nottingham Forest - Wolverhampton Wanderers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt D. Jota met assist van I. Cavaleiro Wolverhampton Wanderers 0-1
57' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor I. Cavaleiro Wolverhampton Wanderers
62' Wissel Nottingham Forest Wissel M. Carayol voor K. Dowell Nottingham Forest
62' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel B. Marshall voor I. Cavaleiro Wolverhampton Wanderers
64' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel S. Deslandes voor R. Vinagre Wolverhampton Wanderers
71' Wissel Nottingham Forest Wissel J. Cummings voor B. McKay Nottingham Forest
75' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt M. Carayol met assist van A. Traore Nottingham Forest 1-1
81' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt D. Jota met assist van L. Bonatini Wolverhampton Wanderers 1-2
82' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor M. Mills Nottingham Forest
83' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel A. NDiaye voor L. Bonatini Wolverhampton Wanderers
86' Wissel Nottingham Forest Wissel T. Walker voor B. Brereton Nottingham Forest
91' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor B. Marshall Wolverhampton Wanderers
93' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor L. Bridcutt Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Nottingham Forest - Wolverhampton Wanderers

Voorbeschouwing Nottingham Forest - Wolverhampton Wanderers

Nottingham Forest en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 8e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Geoff Eltringham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nottingham Forest en Wolverhampton Wanderers in de Championship vond plaats op 4 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Wolverhampton Wanderers favoriet. 5 keer wist de ploeg van Nottingham Forest te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Nottingham Forest. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Nottingham Forest 3
Winst Wolverhampton Wanderers 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nottingham Forest op een 8e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 4e plaats.