Nabeschouwing Plymouth Argyle - Bristol City (0-1) || Championship 2023/2024

Maandag 1 april 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Plymouth Argyle het maandag 1 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Bristol City (0-1)

Het Championship duel tussen Plymouth Argyle en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door Nahki Wells, waarmee Bristol City met 0-1 de leiding nam. In de 78e minuut kreeg A. Devine van Plymouth Argyle voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Plymouth Argyle de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Bristol City uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Plymouth Argyle - Bristol City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Scott Twine Bristol City
46' Wissel Bristol City Wissel Mark Sykes voor Haydon Roberts Bristol City
46' Wissel Bristol City Wissel Nahki Wells voor T. Conway Bristol City
46' Wissel Bristol City Wissel Joe Williams voor Matty James Bristol City
54' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor A. Devine Plymouth Argyle
57' Doelpunt Bristol City Doelpunt Nahki Wells Bristol City 0-1
60' Wissel Plymouth Argyle Wissel Mickel Miller voor L. Sousa Plymouth Argyle
60' Wissel Plymouth Argyle Wissel Adam Randell voor Adam Forshaw Plymouth Argyle
62' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Lewis Gibson Plymouth Argyle
67' Wissel Plymouth Argyle Wissel Mustapha Bundu voor Bali Mumba Plymouth Argyle
71' Wissel Bristol City Wissel Harry Cornick voor Anis Mehmeti Bristol City
78' Tweede gele kaart Plymouth Argyle Tweede gele kaart voor A. Devine Plymouth Argyle
81' Wissel Plymouth Argyle Wissel Joe Edwards  voor Matthew Sorinola Plymouth Argyle
82' Wissel Bristol City Wissel Andy King voor Scott Twine Bristol City
88' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Cameron Pring Bristol City
90' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Jordan Houghton Plymouth Argyle
96' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Nahki Wells Bristol City
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Bristol City
Opstellingen Plymouth Argyle - Bristol City
De opstellingen van Plymouth Argyle en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bristol City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.