Nabeschouwing Plymouth Argyle - Southampton (1-2) || Championship 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 13:30 uurIn de Championship 2023/2024 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 19 augustus 2023 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Southampton (1-2)

Het Championship duel tussen Plymouth Argyle en Southampton is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 1-2 overwinning voor Southampton. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Plymouth Argyle - Southampton
Goals
1
2
LIVE Plymouth Argyle - Southampton 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Southampton
Opstellingen Plymouth Argyle - Southampton

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Plymouth Argyle - Southampton

Plymouth Argyle en Southampton treffen elkaar in de 3e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Webb en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Plymouth Argyle en Southampton in de Championship vond plaats op 26 december 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Plymouth Argyle. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Plymouth Argyle favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Southampton slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Plymouth Argyle 3
Winst Southampton 1
Gelijkspel 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Plymouth Argyle op een 4e positie staat, terwijl we Southampton terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Plymouth Argyle - Southampton Opstelling Plymouth Argyle Opstelling Southampton Live Plymouth Argyle - Southampton Live Plymouth Argyle - Southampton kijken Plymouth Argyle - Southampton kijken Live Plymouth Argyle - Southampton stream Plymouth Argyle - Southampton Fox Sports Nabeschouwing Plymouth Argyle - Southampton Uitslag Plymouth Argyle - Southampton Statistieken Plymouth Argyle - Southampton Championship 2023/2024 Plymouth Argyle - Southampton wedden Plymouth Argyle - Southampton gokken Plymouth Argyle - Southampton Unibet