Nabeschouwing Plymouth Argyle - Stoke City Championship 2023/2024 (2-1) || 02-12-2023

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Stoke City (2-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 2 december 2023 - 16:00 uurIn de Championship 2023/2024 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 2 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Stoke City (2-1)

Het Championship duel tussen Plymouth Argyle en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 2-1 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Tyrese Campbell, waarmee Stoke City met 0-1 de leiding nam. Plymouth Argyle kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Mustapha Bundu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 97e minuut zette Adam Randell zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Plymouth Argyle de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Samuel Barrott, waardoor Plymouth Argyle dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Plymouth Argyle - Stoke City
Goals
2
1
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
16
9
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
88
91
Gevaarlijke aanvallen
46
44
Passes
498
355
Overtredingen
6
14
Buitenspel
4
4
Corners
7
8
Wissels
5
3
LIVE Plymouth Argyle - Stoke City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Jordan Houghton Plymouth Argyle
8' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Steven Schumacher Plymouth Argyle
23' Doelpunt Stoke City Doelpunt Tyrese Campbell met assist van Ben Pearson Stoke City 0-1
43' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Mustapha Bundu met assist van Kaine Kesler Plymouth Argyle 1-1
57' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor André Vidigal Stoke City
63' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor Ben Pearson Stoke City
68' Wissel Plymouth Argyle Wissel Ryan Hardie voor Bali Mumba Plymouth Argyle
71' Wissel Stoke City Wissel Mehdi Léris voor André Vidigal Stoke City
76' Wissel Plymouth Argyle Wissel Adam Randell voor Jordan Houghton Plymouth Argyle
76' Wissel Plymouth Argyle Wissel Mickel Miller voor Brendan Galloway Plymouth Argyle
82' Wissel Stoke City Wissel Lewis Baker voor Joon-ho Bae Stoke City
82' Wissel Plymouth Argyle Wissel Callum Wright voor Morgan Whittaker Plymouth Argyle
83' Wissel Plymouth Argyle Wissel Matt Butcher voor Kaine Kesler Plymouth Argyle
90' Wissel Stoke City Wissel Nathan Lowe voor Tyrese Campbell Stoke City
97' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Adam Randell Plymouth Argyle 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Stoke City
Opstellingen Plymouth Argyle - Stoke City
De opstellingen van Plymouth Argyle en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Steven Schumacher
Wissels Plymouth Argyle
# Speler Pos.
21 Conor Hazard K
5 Julio José Pleguezuelo Selva V
8 Joe Edwards V
7 Matt Butcher M
11 Callum Wright M
20 Adam Randell M
14 Mickel Miller M
23 Ben Waine A
9 Ryan Hardie A
Formatie 4-2-3-1
Coach Alex Neil
Voorbeschouwing Plymouth Argyle - Stoke City

Plymouth Argyle en Stoke City treffen elkaar in de 19e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Samuel Barrott en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Plymouth Argyle en Stoke City in de Championship vond plaats op 29 december 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Plymouth Argyle als Stoke City wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Plymouth Argyle 1
Winst Stoke City 1
Gelijkspel 4
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Plymouth Argyle op een 20e positie staat, terwijl we Stoke City terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Plymouth Argyle - Stoke City Opstelling Plymouth Argyle Opstelling Stoke City Live Plymouth Argyle - Stoke City Live Plymouth Argyle - Stoke City kijken Plymouth Argyle - Stoke City kijken Live Plymouth Argyle - Stoke City stream Plymouth Argyle - Stoke City Fox Sports Nabeschouwing Plymouth Argyle - Stoke City Uitslag Plymouth Argyle - Stoke City Statistieken Plymouth Argyle - Stoke City Championship 2023/2024 Plymouth Argyle - Stoke City wedden Plymouth Argyle - Stoke City gokken Plymouth Argyle - Stoke City Unibet