Nabeschouwing Preston North End - Burton Albion (2-1) || Championship 2017/2018

Zondag 6 mei 2018 - 13:30 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Preston North End het zondag 6 mei 2018 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale Stadium in Preston.

Via de Preston North End - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Burton Albion (2-1)

Het Championship duel tussen Preston North End en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 2-1 overwinning voor Preston North End. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door M. Batshuayi, waarmee Preston North End met 0-1 de leiding nam. In de 58e minuut kreeg H. Vanaken van Preston North End voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Preston North End de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. A. Browne dacht na 76 minuten te scoren voor Burton Albion, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-1 stand in het voordeel van Preston North End.

LIVE Preston North End - Burton Albion 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Preston North End Doelpunt M. Batshuayi met assist van H. Vanaken Preston North End 0-1
35' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor C. Ogbene Preston North End 1-1
46' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor T. Foket A. Saelemaekers Burton Albion
58' Tweede gele kaart Preston North End Tweede gele kaart voor H. Vanaken T. Hazard Preston North End 1-2
75' Wissel Preston North End Wissel O. Mangala voor A. Theate Preston North End
75' Wissel Burton Albion Wissel A. Januzaj voor C. De Ketelaere Burton Albion
76' Doelpunt Burton Albion Doelpunt A. Browne met assist van J. Hendrick Burton Albion
76' Wissel Preston North End Wissel W. Keane voor J. Knight Preston North End
80' Wissel Burton Albion Wissel R. Manning voor J. McClean Burton Albion
83' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor C. Benteke M. Batshuayi Burton Albion
85' Wissel Preston North End Wissel A. Browne voor C. Ogbene Preston North End 2-2
92' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor T. Parrott C. Robinson Preston North End
92' Doelpunt Preston North End Doelpunt L. Moult met assist van B. Pearson Preston North End 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Burton Albion
Opstellingen Preston North End - Burton Albion

Voorbeschouwing Preston North End - Burton Albion

Preston North End en Burton Albion treffen elkaar in de 46e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Preston North End en Burton Albion in de Championship vond plaats op 9 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Preston North End. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Preston North End favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Burton Albion slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Preston North End 2
Winst Burton Albion 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Preston North End op een 7e positie staat, terwijl we Burton Albion terugvinden op de 22e plaats.