Nabeschouwing Preston North End - Derby County (0-1) || Championship 2017/2018

Maandag 2 april 2018 - 13:45 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Preston North End het maandag 2 april 2018 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale Stadium in Preston.

Via de Preston North End - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Derby County (0-1)

Het Championship duel tussen Preston North End en Derby County is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 0-1 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 37e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg A. Browne van Preston North End via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 53 minuten was het T. Lawrence die Derby County op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Derby County uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Preston North End - Derby County 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Penalty gemist Preston North End Penalty gemist A. Browne Preston North End
43' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor B. Pearson Preston North End
53' Doelpunt Derby County Doelpunt T. Lawrence Derby County 0-1
63' Wissel Preston North End Wissel L. Moult voor A. Browne Preston North End
68' Gele kaart Derby County Gele kaart voor D. Nugent Derby County
73' Wissel Preston North End Wissel B. Bodin voor T. Barkhuizen Preston North End
74' Wissel Derby County Wissel K. Palmer voor M. Vydra Derby County
79' Wissel Preston North End Wissel D. Johnson voor C. Robinson Preston North End
88' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor D. Fisher Preston North End
89' Wissel Derby County Wissel J. Hanson voor T. Lawrence Derby County
95' Wissel Derby County Wissel C. Jerome voor D. Nugent Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Derby County
Opstellingen Preston North End - Derby County

Voorbeschouwing Preston North End - Derby County

Preston North End en Derby County treffen elkaar in de 40e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tony Harrington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Preston North End en Derby County in de Championship vond plaats op 15 augustus 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Derby County. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Derby County favoriet. 7 keer wist de ploeg van Preston North End te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Preston North End. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Preston North End 1
Winst Derby County 7
Gelijkspel 7
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Preston North End op een 10e positie staat, terwijl we Derby County terugvinden op de 5e plaats.