Nabeschouwing Preston North End - Sunderland (2-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Championship 2023/2024 neemt Preston North End het zaterdag 12 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale in Preston.

Via de Preston North End - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Sunderland (2-1)

Het Championship duel tussen Preston North End en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 2-1 overwinning voor Preston North End. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Preston North End - Sunderland
Goals
2
1
LIVE Preston North End - Sunderland 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Sunderland
Opstellingen Preston North End - Sunderland

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Preston North End - Sunderland

Preston North End en Sunderland treffen elkaar in de 2e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Linington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Preston North End en Sunderland in de Championship vond plaats op 8 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sunderland. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Preston North End favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Sunderland slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Preston North End 3
Winst Sunderland 1
Gelijkspel 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Preston North End op een 15e positie staat, terwijl we Sunderland terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Preston North End - Sunderland Opstelling Preston North End Opstelling Sunderland Live Preston North End - Sunderland Live Preston North End - Sunderland kijken Preston North End - Sunderland kijken Live Preston North End - Sunderland stream Preston North End - Sunderland Fox Sports Nabeschouwing Preston North End - Sunderland Uitslag Preston North End - Sunderland Statistieken Preston North End - Sunderland Championship 2023/2024 Preston North End - Sunderland wedden Preston North End - Sunderland gokken Preston North End - Sunderland Unibet