Nabeschouwing Queens Park Rangers - Millwall (2-2) || Championship 2017/2018

Dinsdag 12 september 2017 - 20:45 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Queens Park Rangers het dinsdag 12 september 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Kiyan Prince Foundation Stadium in London.

Via de Queens Park Rangers - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Queens Park Rangers - Millwall (2-2)

De Championship 2017/2018 wedstrijd tussen Queens Park Rangers en Millwall geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door C. McLaughlin, waarmee Millwall met 0-1 de leiding nam. In de 41e minuut moest L. Gregory van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Millwall verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Millwall via een goal van J. Wallace in de 50e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 73e minuut was het Queens Park Rangers dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van M. Luongo. Na 85 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Smith de 2-2 maakte namens Queens Park Rangers.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Queens Park Rangers - Millwall 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Queens Park Rangers - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Millwall Doelpunt C. McLaughlin met assist van J. Wallace Millwall 0-1
11' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor N. Onuoha Queens Park Rangers
26' Gele kaart Millwall Gele kaart voor S. Williams Millwall
39' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor L. Freeman Queens Park Rangers
41' Rode kaart Millwall Rode kaart voor L. Gregory Millwall
46' Wissel Queens Park Rangers Wissel M. Smith voor N. Onuoha Queens Park Rangers
50' Doelpunt Millwall Doelpunt J. Wallace met assist van S. Williams Millwall 0-2
52' Gele kaart Millwall Gele kaart voor S. Morison Millwall
52' Wissel Queens Park Rangers Wissel I. Sylla voor C. Washington Queens Park Rangers
58' Wissel Millwall Wissel J. Cooper voor S. Ferguson Millwall
58' Wissel Millwall Wissel R. Tunnicliffe voor J. Wallace Millwall
62' Wissel Queens Park Rangers Wissel K. LuaLua voor J. Mackie Queens Park Rangers
70' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Archer Millwall
73' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt M. Luongo Queens Park Rangers 1-2
80' Gele kaart Millwall Gele kaart voor R. Tunnicliffe Millwall
83' Gele kaart Millwall Gele kaart voor C. McLaughlin Millwall
85' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt M. Smith Queens Park Rangers 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Queens Park Rangers - Millwall
Opstellingen Queens Park Rangers - Millwall

Voorbeschouwing Queens Park Rangers - Millwall

Queens Park Rangers en Millwall treffen elkaar in de 7e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Queens Park Rangers en Millwall in de Championship vond plaats op 26 april 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Queens Park Rangers als Millwall wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Queens Park Rangers 1
Winst Millwall 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Queens Park Rangers op een 8e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 19e plaats.