Nabeschouwing Queens Park Rangers - Southampton (0-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 23 december 2023 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Queens Park Rangers het zaterdag 23 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in Kiyan Prince Foundation Stadium in London.

Via de Queens Park Rangers - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Queens Park Rangers - Southampton (0-1)

Het Championship duel tussen Queens Park Rangers en Southampton is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 0-1 overwinning voor Southampton. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door Taylor Harwood-Bellis, waarmee Southampton met 0-1 de leiding nam. In de 89e minuut kreeg Shea Charles van Southampton voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Southampton de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Southampton.

LIVE Queens Park Rangers - Southampton 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Queens Park Rangers - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Wissel Southampton Wissel Ryan Manning voor James Bree Southampton
42' Doelpunt Southampton Doelpunt Taylor Harwood-Bellis met assist van Adam Armstrong Southampton 0-1
47' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Joe Aribo Southampton
47' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor Elijah Dixon-Bonner Queens Park Rangers
56' Wissel Southampton Wissel Shea Charles voor Flynn Downes Southampton
56' Wissel Southampton Wissel Ché Adams voor Will Smallbone Southampton
57' Wissel Southampton Wissel Ryan Fraser voor Samuel Edozie Southampton
67' Wissel Queens Park Rangers Wissel Ziyad Larkeche voor Elijah Dixon-Bonner Queens Park Rangers
68' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Shea Charles Southampton
71' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Ché Adams Southampton
74' Wissel Queens Park Rangers Wissel Sinclair Armstrong voor Lyndon Dykes Queens Park Rangers
74' Wissel Queens Park Rangers Wissel Paul Smyth voor Chris Willock Queens Park Rangers
84' Wissel Queens Park Rangers Wissel Charlie Kelman voor Andre Dozzell Queens Park Rangers
84' Wissel Queens Park Rangers Wissel Albert Adomah voor Reggie Cannon Queens Park Rangers
86' Wissel Southampton Wissel Jack Stephens voor Adam Armstrong Southampton
89' Tweede gele kaart Southampton Tweede gele kaart voor Shea Charles Southampton
93' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Jack Stephens Southampton
Video hoogtepunten en samenvatting Queens Park Rangers - Southampton
Opstellingen Queens Park Rangers - Southampton
De opstellingen van Queens Park Rangers en Southampton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Queens Park Rangers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Southampton zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.