Nabeschouwing Reading - Bristol City (3-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Reading het zaterdag 3 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Bristol City (3-2)

Het Championship duel tussen Reading en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 3-2 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Y. Meïté, waarmee Reading met 1-0 de leiding nam. Bristol City kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Pack, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette L. Kelly zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Reading de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Brownhill de 2-2 maakte voor Bristol City. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Reading dat in de 66e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat L. Bacuna de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter James Linington en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Reading.

LIVE Reading - Bristol City 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Reading Doelpunt Y. Meïté Reading 1-0
23' Doelpunt Bristol City Doelpunt M. Pack met assist van J. Hunt Bristol City 1-1
37' Wissel Reading Wissel G. McCleary voor Y. Meïté Reading
46' Doelpunt Reading Doelpunt L. Kelly met assist van T. Blackett Reading 2-1
48' Doelpunt Bristol City Doelpunt J. Brownhill met assist van M. Taylor Bristol City 2-2
59' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor L. Walsh Bristol City
59' Gele kaart Reading Gele kaart voor L. Bacuna Reading
63' Wissel Bristol City Wissel A. Weimann voor M. Taylor Bristol City
66' Doelpunt Reading Doelpunt L. Bacuna met assist van M. Barrow Reading 3-2
69' Gele kaart Reading Gele kaart voor A. Rinomhota Reading
74' Gele kaart Reading Gele kaart voor L. Kelly J. Hunt Reading
74' Wissel Bristol City Wissel J. Paterson voor N. Eliasson Bristol City
78' Wissel Bristol City Wissel J. Swift voor A. Rinomhota Bristol City
84' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor A. Weimann Bristol City
87' Gele kaart Reading Gele kaart voor A. Yiadom Reading
87' Wissel Reading Wissel C. Gunter voor M. Barrow Reading
91' Gele kaart Reading Gele kaart voor S. Baldock Reading
95' Gele kaart Reading Gele kaart voor C. Gunter Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Bristol City
Opstellingen Reading - Bristol City
De opstellingen van Reading en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bristol City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.