Nabeschouwing Reading - Derby County (3-3) || Championship 2017/2018

Zaterdag 24 februari 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Reading het zaterdag 24 februari 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Derby County (3-3)

De Championship 2017/2018 wedstrijd tussen Reading en Derby County geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door K. Palmer, waarmee Derby County met 0-1 de leiding nam. Reading kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Kelly, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut zette M. Barrow zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Reading de leiding in de wedstrijd nam.

Na 35 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Keogh de 2-2 maakte voor Derby County. Derby County leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 46 minuten op voorsprong na een goal van T. Lawrence: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Reading. In de 80e minuut was het J. Bodvarsson die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken. Na 85 minuten werd C. Baird van Derby County met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor Derby County het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tony Harrington en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Reading - Derby County 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Derby County Doelpunt K. Palmer Derby County 0-1
16' Doelpunt Reading Doelpunt L. Kelly Reading 1-1
20' Gele kaart Derby County Gele kaart voor M. Olsson Derby County
32' Doelpunt Reading Doelpunt M. Barrow met assist van J. Bodvarsson Reading 2-1
35' Doelpunt Derby County Doelpunt R. Keogh met assist van C. Davies Derby County 2-2
46' Doelpunt Derby County Doelpunt T. Lawrence Derby County 2-3
49' Gele kaart Reading Gele kaart voor O. Richards Reading
50' Gele kaart Derby County Gele kaart voor K. Palmer Derby County
70' Wissel Reading Wissel J. Swift voor P. Clement Reading
78' Wissel Derby County Wissel B. Johnson voor K. Palmer Derby County
80' Doelpunt Reading Doelpunt J. Bodvarsson Reading 3-3
81' Wissel Reading Wissel G. McCleary voor L. Kelly Reading
81' Wissel Derby County Wissel D. Nugent voor C. Jerome Derby County
83' Gele kaart Reading Gele kaart voor L. Moore Reading
83' Gele kaart Derby County Gele kaart voor R. Keogh Derby County
83' Gele kaart Derby County Gele kaart voor A. Weimann Derby County
85' Rode kaart Derby County Rode kaart voor C. Baird Derby County
86' Gele kaart Derby County Gele kaart voor S. Carson Derby County
88' Wissel Derby County Wissel A. Wisdom voor T. Lawrence Derby County
94' Wissel Reading Wissel D. Edwards voor M. Barrow Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Derby County
Opstellingen Reading - Derby County

Voorbeschouwing Reading - Derby County

Reading en Derby County treffen elkaar in de 34e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tony Harrington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Derby County in de Championship vond plaats op 4 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Reading. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Reading favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Derby County slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Reading 10
Winst Derby County 4
Gelijkspel 5
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reading op een 18e positie staat, terwijl we Derby County terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.