Nabeschouwing Reading - Norwich City (1-2) || Championship 2017/2018

Zaterdag 30 september 2017 - 18:30 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Reading het zaterdag 30 september 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Norwich City (1-2)

Het Championship duel tussen Reading en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 1-2 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Maddison, waarmee Norwich City met 0-1 de leiding nam. Reading kwam in de 13e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Moore, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette C. Jerome zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Norwich City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 93e minuut werd M. Watkins van Norwich City met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Norwich City het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tim Robinson, waardoor Norwich City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Reading - Norwich City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Reading Gele kaart voor L. Bacuna Reading
10' Doelpunt Norwich City Doelpunt J. Maddison Norwich City 0-1
13' Doelpunt Reading Doelpunt L. Moore met assist van S. Aluko Reading 1-1
53' Doelpunt Norwich City Doelpunt C. Jerome met assist van J. Maddison Norwich City 1-2
60' Wissel Norwich City Wissel M. Watkins voor J. Murphy Norwich City
60' Gele kaart Reading Gele kaart voor L. Moore Reading
63' Gele kaart Reading Gele kaart voor R. Beerens Reading
66' Gele kaart Reading Gele kaart voor J. Van den Berg Reading
68' Wissel Reading Wissel J. Bodvarsson voor S. Aluko Reading
75' Wissel Reading Wissel O. Richards voor T. Blackett Reading
76' Wissel Reading Wissel M. Barrow voor G. McCleary Reading
77' Wissel Norwich City Wissel H. Reed voor J. Maddison Norwich City
78' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor H. Reed Norwich City
85' Wissel Norwich City Wissel Y. Wildschut voor W. Hoolahan Norwich City
93' Rode kaart Norwich City Rode kaart voor M. Watkins Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Norwich City
Opstellingen Reading - Norwich City

Voorbeschouwing Reading - Norwich City

Reading en Norwich City treffen elkaar in de 11e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Robinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Norwich City in de Championship vond plaats op 8 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Norwich City. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Reading favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Norwich City slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Reading 7
Winst Norwich City 2
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reading op een 18e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 11e plaats.