Nabeschouwing Reading - Queens Park Rangers (1-0) || Championship 2017/2018

Vrijdag 30 maart 2018 - 18:30 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Reading het vrijdag 30 maart 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Queens Park Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Queens Park Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Queens Park Rangers (1-0)

Het Championship duel tussen Reading en Queens Park Rangers is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 1-0 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door S. Aluko, waarmee Reading met 1-0 de leiding nam. In de 81e minuut kreeg Y. Kermorgant van Reading voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Reading de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Een penalty in de 92e minuut was de ideale kans voor Queens Park Rangers om te scoren. J. Bidwell was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-0 bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Reading.

LIVE Reading - Queens Park Rangers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Queens Park Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Reading Doelpunt S. Aluko met assist van D. Edwards Reading 1-0
21' Gele kaart Reading Gele kaart voor C. Martin Reading
55' Wissel Reading Wissel L. Bacuna voor J. Van den Berg Reading
58' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor J. Bidwell Queens Park Rangers
58' Wissel Queens Park Rangers Wissel M. Smith voor C. Washington Queens Park Rangers
62' Wissel Reading Wissel Y. Kermorgant voor C. Martin Reading
69' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor L. Freeman Queens Park Rangers
71' Gele kaart Reading Gele kaart voor Y. Kermorgant Reading
74' Wissel Queens Park Rangers Wissel M. Luongo voor J. Cousins Queens Park Rangers
74' Wissel Queens Park Rangers Wissel E. Eze voor P. Smyth Queens Park Rangers
81' Tweede gele kaart Reading Tweede gele kaart voor Y. Kermorgant Reading
82' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor J. Lynch Queens Park Rangers
84' Wissel Reading Wissel G. Evans voor J. Swift Reading
91' Gele kaart Reading Gele kaart voor S. Aluko Reading
92' Penalty gemist Queens Park Rangers Penalty gemist J. Bidwell Queens Park Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Queens Park Rangers
Opstellingen Reading - Queens Park Rangers

Voorbeschouwing Reading - Queens Park Rangers

Reading en Queens Park Rangers treffen elkaar in de 39e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Coote en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Queens Park Rangers in de Championship vond plaats op 5 augustus 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Queens Park Rangers. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Queens Park Rangers favoriet. 6 keer wist de ploeg van Reading te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Reading. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Reading 4
Winst Queens Park Rangers 6
Gelijkspel 5
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reading op een 20e positie staat, terwijl we Queens Park Rangers terugvinden op de 15e plaats.