Nabeschouwing Rotherham United - Coventry City (2-0) || Championship 2023/2024

Woensdag 25 oktober 2023 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Rotherham United het woensdag 25 oktober 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Coventry City (2-0)

Het Championship duel tussen Rotherham United en Coventry City is onder leiding van scheidsrechter Lewis Smith geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door Lee Peltier, waarmee Rotherham United met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Rotherham United opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het Oliver Rathbone die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Rotherham United.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Rotherham United.

Wedstrijdstatistieken Rotherham United - Coventry City
2
0
LIVE Rotherham United - Coventry City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Doelpunt Rotherham United Doelpunt Lee Peltier met assist van Cafú Rotherham United 1-0
58' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Cafú Rotherham United
60' Wissel Rotherham United Wissel Sebastian Revan voor Arvin Appiah Rotherham United
65' Wissel Coventry City Wissel Haji Wright voor Matt Godden Coventry City
66' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Dexter Lembikisa Rotherham United
76' Wissel Coventry City Wissel Tatsuhiro Sakamoto voor Yasin Ayari Coventry City
76' Wissel Coventry City Wissel Callum OHare voor Joel Latibeaudiere Coventry City
76' Wissel Coventry City Wissel Bobby Thomas voor Kyle McFadzean Coventry City
77' Wissel Rotherham United Wissel Hakeem Odofin voor Lee Peltier Rotherham United
88' Wissel Rotherham United Wissel Sam Clucas voor Cafú Rotherham United
88' Wissel Rotherham United Wissel Georgie Kelly voor Jordan Hugill Rotherham United
92' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Bobby Thomas Coventry City
93' Doelpunt Rotherham United Doelpunt Oliver Rathbone met assist van Georgie Kelly Rotherham United 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Coventry City
Opstellingen Rotherham United - Coventry City
De opstellingen van Rotherham United en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Coventry City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.