Nabeschouwing Rotherham United - Hull City (1-2) || Championship 2023/2024

Dinsdag 13 februari 2024 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Rotherham United het dinsdag 13 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Hull City (1-2)

Het Championship duel tussen Rotherham United en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Leigh Doughty geëindigd in een 1-2 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Rotherham United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Christ Tiehi. In de 68e minuut was het Hull City dat via Christ Tiehi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Leigh Doughty. Tom Eaves dacht na 74 minuten te scoren voor Hull City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-2 overwinning in het voordeel van Hull City.

LIVE Rotherham United - Hull City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Rotherham United Doelpunt Christ Tiehi Rotherham United 1-0
30' Gele kaart Hull City Gele kaart voor Jaden Philogene-Bidace Hull City
67' Wissel Rotherham United Wissel Sean Morrison voor Lee Peltier Rotherham United
67' Wissel Hull City Wissel Ozan Tufan voor Regan Slater Hull City
67' Wissel Hull City Wissel Noah Ohio voor Anass Zaroury Hull City
68' Eigen doelpunt Hull City Eigen doelpunt Christ Tiehi Hull City
71' Wissel Rotherham United Wissel Jaden Philogene-Bidace voor Rotherham United 1-1
74' Wissel Rotherham United Wissel Andy Rinomhota voor Christ Tiehi Rotherham United
74' Doelpunt Hull City Doelpunt Tom Eaves met assist van Charlie Wyke Hull City
75' Wissel Rotherham United Wissel Noah Ohio voor Rotherham United 1-2
81' Wissel Rotherham United Wissel Cafú voor Oliver Rathbone Rotherham United
81' Wissel Hull City Wissel Arvin Appiah voor Cameron Humphreys Hull City
83' Wissel Hull City Wissel Greg Docherty voor Billy Sharp Hull City
84' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Matty Jacob Fabio Carvalho Rotherham United
89' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Sebastian Revan Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Hull City
Opstellingen Rotherham United - Hull City
De opstellingen van Rotherham United en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.