Nabeschouwing Rotherham United - Plymouth Argyle (0-1) || Championship 2023/2024

Vrijdag 5 april 2024 - 21:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Rotherham United het vrijdag 5 april 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Plymouth Argyle (0-1)

Het Championship duel tussen Rotherham United en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 0-1 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door Bali Mumba, waarmee Plymouth Argyle met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Plymouth Argyle dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Plymouth Argyle.

LIVE Rotherham United - Plymouth Argyle 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Bali Mumba met assist van Morgan Whittaker Plymouth Argyle 0-1
55' Wissel Rotherham United Wissel Cafú voor Oliver Rathbone Rotherham United
56' Wissel Rotherham United Wissel Tom Eaves voor Charlie Wyke Rotherham United
56' Wissel Rotherham United Wissel Jamie Lindsay voor Andy Rinomhota Rotherham United
62' Wissel Plymouth Argyle Wissel Adam Forshaw voor Callum Wright Plymouth Argyle
75' Wissel Plymouth Argyle Wissel Ben Waine voor Ryan Hardie Plymouth Argyle
78' Wissel Rotherham United Wissel Shane Ferguson voor Cohen Bramall Rotherham United
83' Wissel Rotherham United Wissel Arvin Appiah voor Lee Peltier Rotherham United
87' Wissel Plymouth Argyle Wissel Mustapha Bundu voor Morgan Whittaker Plymouth Argyle
87' Wissel Plymouth Argyle Wissel Brendan Galloway voor Bali Mumba Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Plymouth Argyle
Opstellingen Rotherham United - Plymouth Argyle
De opstellingen van Rotherham United en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rotherham United - Plymouth Argyle

Rotherham United en Plymouth Argyle treffen elkaar in de 41e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Langford en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rotherham United en Plymouth Argyle in de Championship vond plaats op 16 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Plymouth Argyle. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Plymouth Argyle favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rotherham United te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rotherham United. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rotherham United 0
Winst Plymouth Argyle 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rotherham United op een 24e positie staat, terwijl we Plymouth Argyle terugvinden op de 21e plaats.