Nabeschouwing Rotherham United - Queens Park Rangers (1-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Rotherham United het zaterdag 4 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Queens Park Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Queens Park Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Queens Park Rangers (1-1)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Rotherham United en Queens Park Rangers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Ilias Chair, waarmee Queens Park Rangers met 0-1 de leiding nam. Rotherham United kwam na 70 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Georgie Kelly, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Rotherham United - Queens Park Rangers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Queens Park Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor Ilias Chair Queens Park Rangers
21' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Cohen Bramall Rotherham United
37' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Sam Clucas Rotherham United
50' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt Ilias Chair met assist van Kenneth Paal Queens Park Rangers 0-1
61' Wissel Rotherham United Wissel Georgie Kelly voor Sam Clucas Rotherham United
63' Wissel Queens Park Rangers Wissel Taylor Richards voor Paul Smyth Queens Park Rangers
70' Doelpunt Rotherham United Doelpunt Georgie Kelly met assist van Cohen Bramall Rotherham United 1-1
71' Wissel Rotherham United Wissel Sam Nombe voor Jordan Hugill Rotherham United
80' Wissel Queens Park Rangers Wissel Albert Adomah voor Lyndon Dykes Queens Park Rangers
80' Wissel Queens Park Rangers Wissel Sinclair Armstrong voor Chris Willock Queens Park Rangers
87' Wissel Rotherham United Wissel Daniel Ayala voor Sean Morrison Rotherham United
87' Wissel Rotherham United Wissel Tom Eaves voor Fred Onyedinma Rotherham United
90' Wissel Queens Park Rangers Wissel Charlie Kelman voor Albert Adomah Queens Park Rangers
90' Wissel Queens Park Rangers Wissel Osman Kakay voor Reggie Cannon Queens Park Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Queens Park Rangers
Opstellingen Rotherham United - Queens Park Rangers
De opstellingen van Rotherham United en Queens Park Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Queens Park Rangers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.