Nabeschouwing Rotherham United - Sheffield Wednesday (0-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Rotherham United het zaterdag 2 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Sheffield Wednesday (0-1)

Het Championship duel tussen Rotherham United en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door Ike Ugbo, waarmee Sheffield Wednesday met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sheffield Wednesday uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Rotherham United - Sheffield Wednesday 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Hakeem Odofin Rotherham United
53' Wissel Rotherham United Wissel Jamie Lindsay voor Lee Peltier Rotherham United
54' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Ike Ugbo Sheffield Wednesday
63' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Michael Smith voor Will Vaulks Sheffield Wednesday
64' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Djeidi Gassama voor Ian Carlo Poveda Sheffield Wednesday
64' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Dominic Iorfa voor Pol Valentín Sheffield Wednesday
66' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Ike Ugbo met assist van Dominic Iorfa Sheffield Wednesday 0-1
67' Wissel Rotherham United Wissel Cafú voor Shane Ferguson Rotherham United
67' Wissel Rotherham United Wissel Jordan Hugill voor Tom Eaves Rotherham United
67' Wissel Rotherham United Wissel Charlie Wyke voor Sam Nombe Rotherham United
80' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Bambo Diaby voor Anthony Musaba Sheffield Wednesday
81' Wissel Rotherham United Wissel Arvin Appiah voor Sam Clucas Rotherham United
88' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Michael Smith Sheffield Wednesday
91' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Mallik Wilks voor Ike Ugbo Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Sheffield Wednesday
Opstellingen Rotherham United - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Rotherham United en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.