Nabeschouwing Sheffield United - Barnsley (1-0) || Championship 2017/2018

Zaterdag 19 augustus 2017 - 13:15 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Sheffield United het zaterdag 19 augustus 2017 om 13:15 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Barnsley (1-0)

Het Championship duel tussen Sheffield United en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door B. Sharp, waarmee Sheffield United met 1-0 de leiding nam. In de 42e minuut moest A. MacDonald van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Tim Robinson een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Barnsley verder met een speler minder. In de 42e minuut moest Sheffield United verder met een man minder nadat L. Clarke een rode kaart had gekregen. Het lukte Barnsley in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Sheffield United.

LIVE Sheffield United - Barnsley 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Sharp met assist van J. OConnell Sheffield United 1-0
21' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor B. Sharp Sheffield United
31' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor J. McCarthy Barnsley
42' Rode kaart Barnsley Rode kaart voor A. MacDonald Barnsley
42' Rode kaart Sheffield United Rode kaart voor L. Clarke Sheffield United
47' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor A. Hammill Barnsley
46' Wissel Barnsley Wissel E. Pinnock voor G. Moncur Barnsley
46' Wissel Barnsley Wissel I. Ugbo voor J. McCarthy Barnsley
48' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor M. Pearson Barnsley
58' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Fleck Sheffield United
66' Wissel Sheffield United Wissel D. Brooks voor M. Duffy Sheffield United
75' Wissel Sheffield United Wissel C. Evans voor B. Sharp Sheffield United
79' Wissel Barnsley Wissel M. Thiam voor T. Bradshaw Barnsley
84' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor E. Stevens Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Barnsley
Opstellingen Sheffield United - Barnsley

Voorbeschouwing Sheffield United - Barnsley

Sheffield United en Barnsley treffen elkaar in de 4e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Robinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield United en Barnsley in de Championship vond plaats op 30 april 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Sheffield United favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Barnsley slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sheffield United 4
Winst Barnsley 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield United op een 18e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 17e plaats.