Nabeschouwing Sheffield United - Derby County (3-1) || Championship 2017/2018

Zaterdag 26 augustus 2017 - 16:00 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Sheffield United het zaterdag 26 augustus 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Derby County (3-1)

Het Championship duel tussen Sheffield United en Derby County is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sheffield United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van B. Sharp. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. Russell zorgde ervoor dat Sheffield United op 2-0 kwam te staan in de 39e minuut. In de 92e minuut wist Derby County de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Bryson.

Na 98 minuten werd de voorsprong voor Sheffield United vergroot nadat B. Sharp de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sheffield United.

LIVE Sheffield United - Derby County 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Sharp Sheffield United 1-0
33' Gele kaart Derby County Gele kaart voor Derby County
39' Eigen doelpunt Sheffield United Eigen doelpunt J. Russell Sheffield United 2-0
54' Wissel Sheffield United Wissel C. Evans voor C. Lavery Sheffield United
57' Wissel Derby County Wissel T. Lawrence voor J. Russell Derby County
57' Wissel Derby County Wissel C. Martin voor D. Nugent Derby County
59' Gele kaart Derby County Gele kaart voor T. Lawrence Derby County
64' Wissel Sheffield United Wissel S. Carruthers voor M. Duffy Sheffield United
71' Gele kaart Derby County Gele kaart voor B. Johnson Derby County
71' Wissel Derby County Wissel C. Bryson voor A. Weimann Derby County
81' Wissel Sheffield United Wissel J. Lundstram voor S. Carruthers Sheffield United
89' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor B. Sharp Sheffield United
92' Doelpunt Derby County Doelpunt C. Bryson met assist van B. Johnson Derby County 2-1
97' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Blackman Sheffield United
98' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Sharp Sheffield United 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Derby County
Opstellingen Sheffield United - Derby County

Voorbeschouwing Sheffield United - Derby County

Sheffield United en Derby County treffen elkaar in de 5e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield United en Derby County in de Championship vond plaats op 26 februari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Derby County. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Sheffield United favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Derby County slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sheffield United 5
Winst Derby County 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield United op een 12e positie staat, terwijl we Derby County terugvinden op de 9e plaats.