Nabeschouwing Sheffield United - Middlesbrough (2-1) || Championship 2017/2018

Dinsdag 10 april 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Sheffield United het dinsdag 10 april 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Middlesbrough (2-1)

Het Championship duel tussen Sheffield United en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sheffield United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van L. Evans. In de 25e minuut kreeg G. Leadbitter van Middlesbrough voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Middlesbrough de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 40e werd de voorsprong voor Sheffield United verdubbeld dankzij een doelpunt van L. Evans.

In de 47e minuut was het Middlesbrough dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van D. Ayala, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren Bond, waardoor Sheffield United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sheffield United - Middlesbrough 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Sheffield United Doelpunt L. Evans Sheffield United 1-0
19' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor G. Leadbitter Middlesbrough
25' Tweede gele kaart Middlesbrough Tweede gele kaart voor G. Leadbitter Middlesbrough
35' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Fleck Sheffield United
40' Doelpunt Sheffield United Doelpunt L. Evans met assist van D. Brooks Sheffield United 2-0
41' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor A. Traore Middlesbrough
46' Wissel Middlesbrough Wissel A. Clayton voor A. Traore Middlesbrough
46' Wissel Middlesbrough Wissel B. Assombalonga voor P. Bamford Middlesbrough
46' Wissel Middlesbrough Wissel Fabio voor M. Besic Middlesbrough
47' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt D. Ayala met assist van B. Gibson Middlesbrough 2-1
70' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Fabio Middlesbrough
73' Wissel Sheffield United Wissel M. Duffy voor J. Wright Sheffield United
86' Wissel Sheffield United Wissel C. Donaldson voor D. Brooks Sheffield United
87' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor G. Friend Middlesbrough
90' Wissel Sheffield United Wissel R. Leonard voor J. Lundstram Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Middlesbrough
Opstellingen Sheffield United - Middlesbrough

Voorbeschouwing Sheffield United - Middlesbrough

Sheffield United en Middlesbrough treffen elkaar in de 42e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren Bond en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield United en Middlesbrough in de Championship vond plaats op 12 augustus 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Middlesbrough. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Middlesbrough favoriet. 3 keer wist de ploeg van Sheffield United te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sheffield United. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sheffield United 1
Winst Middlesbrough 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield United op een 9e positie staat, terwijl we Middlesbrough terugvinden op de 6e plaats.