Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Bristol City (2-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 24 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Bristol City (2-1)

Het Championship duel tussen Sheffield Wednesday en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter Thomas Kirk geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Ike Ugbo, waarmee Sheffield Wednesday met 1-0 de leiding nam. Bristol City kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Jason Knight, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 45e minuut zette Ike Ugbo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sheffield Wednesday de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 78e minuut moest Sheffield Wednesday verder met een man minder, nadat DiShon Bernard een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Thomas Kirk, waardoor Sheffield Wednesday dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sheffield Wednesday - Bristol City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Ike Ugbo met assist van Liam Palmer Sheffield Wednesday 1-0
25' Doelpunt Bristol City Doelpunt Jason Knight met assist van Taylor Gardner-Hickman Bristol City 1-1
29' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor DiShon Bernard Sheffield Wednesday
34' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Robert Dickie Bristol City
45' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Ike Ugbo met assist van Marvin Johnson Sheffield Wednesday 2-1
46' Wissel Bristol City Wissel Ross McCrorie voor Mark Sykes Bristol City
46' Wissel Bristol City Wissel Haydon Roberts voor Cameron Pring Bristol City
53' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Taylor Gardner-Hickman Bristol City
61' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Haydon Roberts Bristol City
68' Wissel Bristol City Wissel Harry Cornick voor George Tanner Bristol City
68' Wissel Bristol City Wissel Andy King voor Taylor Gardner-Hickman Bristol City
68' Wissel Bristol City Wissel Nahki Wells voor Anis Mehmeti Bristol City
70' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Marvin Johnson Sheffield Wednesday
78' Tweede gele kaart Sheffield Wednesday Tweede gele kaart voor DiShon Bernard Sheffield Wednesday
80' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Bambo Diaby voor Anthony Musaba Sheffield Wednesday
84' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Djeidi Gassama voor Ian Carlo Poveda Sheffield Wednesday
84' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Michael Smith voor Ike Ugbo Sheffield Wednesday
84' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Dominic Iorfa voor Pol Valentín Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Bristol City
Opstellingen Sheffield Wednesday - Bristol City
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Bristol City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.