Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Rotherham United (2-0) || Championship 2023/2024

Zondag 29 oktober 2023 - 14:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Sheffield Wednesday het zondag 29 oktober 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Rotherham United (2-0)

Het Championship duel tussen Sheffield Wednesday en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Michael Smith, waarmee Sheffield Wednesday met 1-0 de leiding nam. Sheffield Wednesday vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Michael Smith op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Sheffield Wednesday.

LIVE Sheffield Wednesday - Rotherham United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Michael Smith met assist van Anthony Musaba Sheffield Wednesday 1-0
26' Wissel Rotherham United Wissel Sebastian Revan voor Arvin Appiah Rotherham United
36' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Michael Smith met assist van Anthony Musaba Sheffield Wednesday 2-0
38' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Lee Peltier Rotherham United
48' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor DiShon Bernard Sheffield Wednesday
47' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Christ Tiehi Rotherham United
63' Wissel Rotherham United Wissel Sam Clucas voor Cafú Rotherham United
64' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Will Vaulks voor George Byers Sheffield Wednesday
70' Wissel Rotherham United Wissel Georgie Kelly voor Christ Tiehi Rotherham United
71' Wissel Rotherham United Wissel Sam Nombe voor Lee Peltier Rotherham United
73' Wissel Sheffield Wednesday Wissel John Buckley voor Anthony Musaba Sheffield Wednesday
79' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Pol Valentín voor Callum Paterson Sheffield Wednesday
80' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Djeidi Gassama voor Josh Windass Sheffield Wednesday
82' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Jordan Hugill Rotherham United
94' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Cameron Dawson Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Rotherham United
Opstellingen Sheffield Wednesday - Rotherham United
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.