Nabeschouwing Southampton - Norwich City (4-4) || Championship 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Championship 2023/2024 neemt Southampton het zaterdag 12 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Mary's Stadium in Southampton.

Via de Southampton - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southampton - Norwich City (4-4)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Southampton en Norwich City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Southampton - Norwich City
Goals
4
4
LIVE Southampton - Norwich City 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southampton - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Southampton - Norwich City
Opstellingen Southampton - Norwich City

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Southampton - Norwich City

Southampton en Norwich City treffen elkaar in de 2e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren England en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Southampton en Norwich City in de Championship vond plaats op 27 januari 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Southampton favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Norwich City slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Southampton 4
Winst Norwich City 3
Gelijkspel 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Southampton op een 6e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Southampton - Norwich City Opstelling Southampton Opstelling Norwich City Live Southampton - Norwich City Live Southampton - Norwich City kijken Southampton - Norwich City kijken Live Southampton - Norwich City stream Southampton - Norwich City Fox Sports Nabeschouwing Southampton - Norwich City Uitslag Southampton - Norwich City Statistieken Southampton - Norwich City Championship 2023/2024 Southampton - Norwich City wedden Southampton - Norwich City gokken Southampton - Norwich City Unibet