Nabeschouwing Southampton - Stoke City (0-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 27 april 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Southampton het zaterdag 27 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Mary's Stadium in Southampton.

Via de Southampton - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southampton - Stoke City (0-1)

Het Championship duel tussen Southampton en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 0-1 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door T. Campbell, waarmee Stoke City met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Stoke City dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Stoke City.

LIVE Southampton - Stoke City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southampton - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Stoke City Doelpunt T. Campbell met assist van Ki-Jana Hoever Stoke City 0-1
38' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor Luke Cundle Stoke City
42' Gele kaart Southampton Gele kaart voor J. Stephens Southampton
44' Gele kaart Southampton Gele kaart voor David Brooks Southampton
46' Wissel Southampton Wissel Joe Aribo voor Shea Charles Southampton
46' Wissel Southampton Wissel Jan Bednarek voor T. Harwood-Bellis Southampton
63' Wissel Southampton Wissel C. Adams voor Sékou Mara Southampton
63' Wissel Southampton Wissel Flynn Downes voor David Brooks Southampton
69' Wissel Stoke City Wissel Niall Ennis voor T. Campbell Stoke City
73' Wissel Stoke City Wissel Wouter Burger voor Enda Stevens  Stoke City
79' Wissel Southampton Wissel Adam Armstrong voor Samuel Edozie Southampton
83' Wissel Stoke City Wissel L. Baker voor Luke Cundle Stoke City
83' Wissel Stoke City Wissel J. Tchamadeu voor M. Manhoef Stoke City
84' Wissel Stoke City Wissel André Vidigal voor Bae Jun-Ho Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Southampton - Stoke City
Opstellingen Southampton - Stoke City
De opstellingen van Southampton en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southampton gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.