Nabeschouwing Stoke City - Aston Villa (1-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 23 februari 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Stoke City het zaterdag 23 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in Bet365 Stadium in Stoke.

Via de Stoke City - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Aston Villa (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Stoke City en Aston Villa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Stoke City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van S. Vokes. Aston Villa kwam na 62 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Adomah, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Stoke City - Aston Villa 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Stoke City Doelpunt S. Vokes met assist van S. Clucas Stoke City 1-0
7' Wissel Aston Villa Wissel A. Adomah voor A. Hutton Aston Villa
17' Wissel Stoke City Wissel M. Diouf voor S. Vokes Stoke City
41' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor K. Hause Aston Villa
54' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor B. Martins Indi Stoke City
57' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor O. Etebo Stoke City
62' Doelpunt Aston Villa Doelpunt A. Adomah met assist van A. El Ghazi Aston Villa 1-1
65' Wissel Stoke City Wissel A. Williams voor C. Adam Stoke City
74' Wissel Stoke City Wissel B. Afobe voor T. Ince Stoke City
85' Wissel Aston Villa Wissel A. Green voor A. Adomah Aston Villa
92' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor A. Williams Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Aston Villa
Opstellingen Stoke City - Aston Villa
De opstellingen van Stoke City en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.