Nabeschouwing Stoke City - Derby County (2-1) || Championship 2018/2019

Woensdag 28 november 2018 - 21:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Stoke City het woensdag 28 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Bet365 Stadium in Stoke.

Via de Stoke City - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Derby County (2-1)

Het Championship duel tussen Stoke City en Derby County is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 2-1 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door S. Clucas, waarmee Stoke City met 1-0 de leiding nam. In de 32e minuut moest O. Etebo van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Darren England een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Stoke City verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte H. Wilson namens Derby County in de 49e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 64e minuut was het Stoke City dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van T. Ince, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren England, waardoor Stoke City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Stoke City - Derby County 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Derby County Gele kaart voor T. Lawrence Derby County
24' Doelpunt Stoke City Doelpunt S. Clucas met assist van J. Allen Stoke City 1-0
32' Rode kaart Stoke City Rode kaart voor O. Etebo Stoke City
34' Gele kaart Derby County Gele kaart voor B. Johnson Derby County
34' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Allen Stoke City
44' Wissel Derby County Wissel F. Tomori voor C. Davies Derby County
46' Wissel Derby County Wissel T. Huddlestone voor B. Johnson Derby County
49' Doelpunt Derby County Doelpunt H. Wilson Derby County 1-1
64' Doelpunt Stoke City Doelpunt T. Ince met assist van S. Clucas Stoke City 2-1
71' Wissel Derby County Wissel M. Waghorn voor C. Bryson Derby County
73' Wissel Stoke City Wissel J. McClean voor S. Clucas Stoke City
74' Gele kaart Derby County Gele kaart voor J. Marriott Derby County
78' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor R. Woods Stoke City
79' Wissel Stoke City Wissel B. Afobe voor S. Berahino Stoke City
92' Wissel Stoke City Wissel T. Edwards voor T. Ince Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Derby County
Opstellingen Stoke City - Derby County
De opstellingen van Stoke City en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Derby County zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.