Nabeschouwing Stoke City - Swansea City (1-1) || Championship 2023/2024

Dinsdag 12 december 2023 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Stoke City het dinsdag 12 december 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bet365 Stadium in Stoke.

Via de Stoke City - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Swansea City (1-1)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Stoke City en Swansea City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 70 minuten. Daniel Johnson maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Stoke City vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Lange tijd leek het erop dat Swansea City het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 89e minuut was het namelijk Harry Darling die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Stoke City - Swansea City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor Josh Laurent Stoke City
41' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor Ben Cabango Swansea City
42' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor Lynden Gooch Stoke City
46' Wissel Swansea City Wissel Yannick Bolasie voor Charlie Patino Swansea City
66' Wissel Swansea City Wissel Liam Walsh voor Jerry Yates Swansea City
70' Penalty Stoke City Penalty Daniel Johnson Stoke City 1-0
73' Wissel Stoke City Wissel Joon-ho Bae voor Daniel Johnson Stoke City
75' Wissel Swansea City Wissel Oliver Cooper voor Jamie Paterson Swansea City
76' Wissel Swansea City Wissel Liam Cullen voor Jamal Lowe Swansea City
81' Wissel Stoke City Wissel Jordan Thompson voor Wouter Burger Stoke City
82' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor Ben Pearson Stoke City
84' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor Yannick Bolasie Swansea City
89' Doelpunt Swansea City Doelpunt Harry Darling met assist van Matt Grimes Swansea City 1-1
93' Wissel Stoke City Wissel Nathan Lowe voor Junior Tchamadeu Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Swansea City
Opstellingen Stoke City - Swansea City
De opstellingen van Stoke City en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Swansea City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.